Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κιτρινόμαυρη καταιγίδα!

Αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή και να φτιάξει γήπεδο με τους δικούς της όρους η ΑΕΚ. Ενθουσιασμός για την απόδοση της ομάδας και πίστη για το γήπεδο. Κινητοποιήσεις από τον κόσμο.

Κιτρινόμαυρη καταιγίδα
Μια μέρα που άρχισε «μουδιασμένα», αφού όσα είπε για το γήπεδο στη συνάντηση με τους παλαιμάχους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν ικανοποίησαν κανέναν στις τάξεις της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε ονειρεμένα για την «Ένωση». Το εμφατικό και τελικά μάλλον «φτωχό» για την απόδοσή της 3-0 επί του Ατρομήτου και η πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πιστοποίησαν αυτό που τόσο καιρό φωνάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Ότι η ΑΕΚ δεν… έρχεται, αλλά είναι ήδη εδώ.

Γιατί… καλές οι άνετες ή όχι πάντα νίκες στη Football League, αλλά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα καλείτο να δείξει τα δόντια της και απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο της μεγάλης κατηγορίας. Και το έκανε «δαγκώνοντας» και δείχνοντας έτοιμη όχι απλώς να επιστρέψει στη Super League, αλλά και να διεκδικήσει κάτι καλό ακόμη και στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου, έστω και σαν ομάδα… μικρότερης κατηγορίας.

Συνεχίζουν τον… ανένδοτο

Τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο κόσμος της ΑΕΚ έστειλαν χθες το δικό τους μήνυμα για το θέμα του γηπέδου. Ο μεν διοικητικός ηγέτης της ομάδας πως η «Αγια-Σοφιά» θα γίνει, ο δε λαός της «Ένωσης» πως θα ασκήσει κάθε μορφή πίεσης που διαθέτει για να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Ήδη από χθες έγινε λίγο πριν τον αγώνα ειρηνική συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα ακολουθήσει νέα την Κυριακή πριν το ματς για τη Football League, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν.

Ανησυχία για Πλατέλλα, στροφή σε Καλλιθέα

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ (18:00) για το πρωτάθλημα. Πέραν του Κορδέρο, που θα χάσει σίγουρα τον αγώνα, υπάρχει ανησυχία για τον Βαγγέλη Πλατέλλα που αποχώρησε με ενοχλήσεις και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Λογικά θα επανέλθουν οι Μπακάκης και Ντακόλ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: