Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Eντελώς ακατάλληλος ο Μίτσελ!!

Ο Δήμος Μπουλούκος εξηγεί γιατί έπρεπε να φύγει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό και γιατί ο Ισπανός δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Μην ψάχνετε άλλα αίτια για την απόλυση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό. Ούτε η πορεία των «ερυθρολεύκων» στην Ελλάδα φταίει, ούτε ο κίνδυνος να χαθεί το πρωτάθλημα, ούτε τα «χαμένα» αποδυτήρια. Τίποτα απ' όλα αυτά. Ο Μίτσελ απλώς δεν χωρούσε στο Ελληνικό πρωτάθλημα...
Τι θέση είχε ο Μίτσελ στην Σούπερ Λίγκα, όταν είναι ο μοναδικός προπονητής που όταν μιλούσε, έλεγε σημαντικά πράγματα. Πάντα έδινε απαντήσεις με νόημα, τα λόγια του είχαν ενδιαφέρον και «ρουφούσες» μέχρι τέλους κάθε συνέντευξη του, γραπτή ή προφορική, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι του συνάδελφοι του χρησιμοποιούν τα τετριμμένα του στιλ: «βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά» ή «στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...»
Τι δουλειά είχε ο Μίτσελ στην Ελλάδα, όταν μετά από κάθε ήττα, ποτέ  δεν έψαχνε για δικαιολογίες και αναλάμβανε την ευθύνη, όταν για άλλους προπονητές που χάνουν, ευθύνεται η... Παναγία, η διαιτησία, ή το σύμπαν ολόκληρο που συνωμοτεί για να χάσουν.
Πως είναι δυνατόν να ταιριάζει ο Μίτσελ στο ποδόσφαιρο μας, όταν κάθε λίγο και λιγάκι έδινε συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε της Ισπανίας με κολακευτικές αναφορές στην Σούπερ Λίγκα, αποθεώνοντας ένα παρηκμασμένο προϊόν που πλέον ικανοποιεί ελάχιστους.
Τι να μας πει ο Μίτσελ που κέρδισε Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκέντρωσε 19 βαθμούς στις φάσεις των ομίλων τα τελευταία δύο χρόνια και «ιδρώνει» για να κερδίσει τον Πλατανιά.
Τι θέση είχε ο Μίτσελ εδώ, όταν είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις τεχνικών που έχουν εργαστεί στη χώρα μας και με την αύρα που διέθετε, πασπάλισε με την χρυσόσκονη ενός σταρ την μίζερη Σούπερ Λίγκα!
Για αυτό λοιπόν, στο καλό κύριε Μίτσελ, γυρίστε εκεί που έχετε θέση. Στην Ελλάδα απλώς δεν χωράτε, όπως δεν χωράνε όσοι διαθέτουν λάμψη και είναι ικανοί, καθώς με την αξία τους υπογραμμίζουν την μετριότητα που έχει κατακλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μόνο που κάνει, είναι να παλεύει μην χάσει την θέση και το βόλεμα της...
ΥΓ  Στις εκλογές οι πολιτικοί επικαλούνται τον σοφό ελληνικό λαό και το αλάνθαστο κριτήριο του. Στο ποδόσφαιρο έχουμε την άποψη των φιλάθλων που ξέρουν να αναγνωρίζουν αξίες. Αυτοί δεν θα ξεχάσουν τον Μίτσελ, όπως έγραψε και ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του, αναφέροντας ένα περιστατικό: «Τους ίδιους που χθες σηκώθηκαν όρθιοι και με χειροκρότησαν, καθώς έπινα έναν καφέ κοντά στο σπίτι μου και συζητούσα με τη γυναίκα μου.» Αυτή η περιγραφή του, τα λέει όλα!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: