Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δέλλας: «Δείξαμε τι ομάδα έχουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ ήταν μετά το 3-0 επί του Ατρομήτου ο Τραϊανός Δέλλας μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και τον κόσμο.

Δέλλας: «Δείξαμε τι ομάδα έχουμε»
Μοίρασε «μπράβο» ο Τραϊανός Δέλλας για την… ολοκληρωτική εικόνα της ΑΕΚ στη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου για το Κύπελλο.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες που απέδειξαν τι ομάδα έχουμε και τη δουλειά που γίνεται. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που συνεχίζει να μας στηρίζει σε μια δύσκολη χρονιά», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

«Διαβάσαμε καλά τον Ατρόμητο και φτάσαμε στο 3-0, που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Μας βοήθησε η αποβολή, ενώ το πρώτο σουτ του Ατρομήτου ήταν στο 70’. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και δίνουμε το 100%, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Όπως και στα ματς του πρωταθλήματος, φάνηκε και σήμερα πως το σκορ εξαρτάται από τη δική μας απόδοση, αλλά θα πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας, γιατί έχουμε δρόμο ακόμη», δήλωσε.

Όσο για την εικόνα του Ατρομήτου, είπε: «Είναι μια έμπειρη ομάδα, αλλά τον αναγκάσαμε να μην μπορεί να έχει εύκολες πάσες, πιέσαμε ψηλά και γι’ αυτό ήρθε η νίκη».

Κληθείς να σχολιάσει τον έντονο τρόπο που πανηγύρισε το τρίτο γκολ, ανέφερε: «Είναι λογικό να αισθάνεσαι χαρούμενος, όταν βλέπεις τη δουλειά να βγαίνει στο γήπεδο. Όμως αν δεν είσαι προσγειωμένος, η σφαλιάρα είναι κοντά».

Τέλος, για την ετοιμότητα των παικτών και ειδικά του Γιόχανσον, είπε: «Το έχω επαναλάβει πως θέλω όλους τους παίκτες μου άμεσα διαθέσιμους και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά έχουν αφομοιώσει αυτό που θέλω και είμαι τυχερός γι’ αυτό. Και οι έντεκα πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: