Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Νεροκούρου, Στέλιος Μιχαηλάκης και μίλησε για την βράβευση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πλατανιά:
«Ο Πλατανιάς δεν το κυνήγησε το παιχνίδι και ήταν υποτονικός. Ο Ηρακλής για την κατηγορία του είναι καλή ομάδα και τους είπαμε μια μαντινάδα. Μακάρι ο Ηρακλής να παίζει του χρόνου στην πρώτη κατηγορία και να συναντιόμαστε και πιο πολύ».
Για το αν πήγαν στο ξενοδοχείο του Ηρακλή:
«Δεν πήγαμε στο ξενοδοχείο γιατί έχει τρομερή κακοκαιρία στην Κρήτη. Υπάρχει η δυνατότητα και κάποιοι ήδη το σκέφτονται. Μπορεί να συνδυαστεί η καλοκαιρία του νότου με τον κρύο του βόρειου μέρος».
Για το που βρίσκεται η ομάδα:
Η ομάδα παίζει στην πρώτη κατηγορία και έχουμε φτιάξει και μια ομάδα στην Τρίτη κατηγορία. Η έδρα είναι νοτιοανατολικά των Χανίων και ανήκει στον δήμο Χανίων. Έχουμε κάπου 150 παιδιά στην ομάδα και είναι πολύ καλά για την ομάδα μας».
Για τις σχέσεις με τον Ηρακλή:
«Κάποια στιγμή ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης είχε κάνει μια κίνηση και μας έδωσε κάποια πράγματα. Οι παλαιότεροι μου το θύμισαν και μου είπαν πως πρέπει να βραβεύσουμε τα παιδιά. Εμείς ήμασταν καλεσμένοι του Πλατανιά και μετά χαράς μας δέχθηκαν ενώ κάλεσαν και τις ακαδημίες μας να δουν τον αγώνα».
Για την περίπτωση να τους καλέσει ο Ηρακλής για κάποιο φιλικό:
«Κάτι συζητήθηκε και αν μας καλέσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή θα το κάνουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: