Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για Τσεχ!!

Να συνεχίσει με τους υπάρχοντες τερματοφύλακες μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Πετρ Τσεχ εμφανίζεται ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Γάλλος τεχνικός είχε προσπαθήσει να τον πάρει από τη Ρεν το 2004 πριν εκείνος καταλήξει στους «μπλε». Ο 65χρονος προπονητής, πάντως, αναμένεται να συνεχίσει με τον Οσπίνα βασικό μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα, καθώς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον Σέζνι.
Ο Τσεχ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Τσέλσι, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο προτιμάει τον Τιμπό Κουρτουά για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως, δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει πριν το τέλος της σεζόν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Σβάρτσερ για τη Λέστερ.
Ο μάνατζερ του Τσέχου γκολκίπερ, Βίκτορ Κόλαρ, είχε πρόσφατα δηλώσει ότι ο παίκτης του θα εξέταζε σοβαρά πρόταση της Άρσεναλ, όμως ξεκαθάρισε κι εκείνος ότι ο 32χρονος δεν πρόκειται να αφήσει τους «μπλε» πριν το καλοκαίρι.
Ο Πετρ Τσεχ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και με ένα χρόνο δέσμευσης να του απομένει, το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμος με ένα ποσό κοντά στα 6,5 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: