Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Καλαϊτζίδης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής και μίλησε για το μέλλον του στους «Κίτρινους» και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συζήτηση που είχε με τον Κάμπος:
«Μου ζήτησε να μείνω μέχρι το καλοκαίρι, μου είπε πως ξεκινήσαμε την προσπάθεια μαζί και πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και συνεχίζω».
Για τους Ν΄λουντούλου και Σανιά:
«Είναι πάρα πολύ καλές προσθήκες και τους ξέρουμε από το καλοκαίρι. Είναι προσθήκες που θα βοηθήσουν στο 30% την ομάδα. Ο Σανιά είναι ένας κορυφαίος παίκτης και μπορεί άνετα να σταθεί και στην Σούπερ Λιγκ. Ξεχωρίζει και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Δεν θα έχουμε πρόβλημα αν συνεχίσουμε έτσι. Γίνεται σωστή δουλειά και όλα παν καλά. Μετά τις πληρωμές σε άπαντες υπάρχει πολύ καλό κλίμα και δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην συνέχεια».
Για το γεγονός πως είχε αποφασίσει να σταματήσει το καλοκαίρι:
«Είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω το καλοκαίρι, είχα έρθει ως προπονητής τερματοφυλάκων αλλά με τις εξελίξεις θεωρήσαμε σωστό να συνεχίσω άλλο έναν χρόνο ως τερματοφύλακας. Ελπίζω πως βάζω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια μας».
Για το αν μπορεί να χτίσει διαφορά ο Άρης:
«Νομίζω πως αν έρθουν οι προσθήκες θα χτίσουμε γρήγορα μια διαφορά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω πως όλα θα παν καλά».
Για τον Καλαιτζίδη:
«Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ως προπονητής και νομίζω πως θα κάνει το ίδιο και από άλλο πόστο. Αντίθετα με την άλλη διοίκηση ξέρει το ποδόσφαιρο και νομίζω πως θα κάνει ότι πρέπει».
Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Κάμπος:
«Άλλαξε κατά βάση κάποια πράγματα στην νοοτροπία και στην ψυχολογία. Μετά τις νίκες ήταν θέμα χρόνου να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: