Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ζήτησε συγγνώμη από το θύμα του ο Έβανς!!

Συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι αθώος, όμως, για πρώτη φορά, ο Τσεντ Έβανς θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε και τον οδήγησε στη φυλακή για 2,5 χρόνια! Απολογήθηκε προς την κοπέλα, για τον βιασμό της οποίας καταδικάστηκε και φάνηκε να δέχεται τις συνέπειες της πράξης του.  
Λίγο αφότου είδε και την πόρτα της Όλνταμ να κλείνει μπροστά του λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στο άκουσμα της είδησης πως θα επέστρεφε στο ποδόσφαιρο και τις απειλές που δέχθηκαν μέλη της διοίκησης του συλλόγου, ο Έβανς θέλησε να βγει μπροστά.
Ξέρει ότι δύσκολα θα τον συγχωρήσουν και ότι το παρελθόν του και τα 2,5 χρόνια φυλάκισης για βιασμό θα τον κυνηγούν για πάντα, γι' αυτό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία για πρώτη φορά ζητάει συγγνώμη από το θύμα του.
«Αν και συνεχίζω να δηλώνω αθώος, θέλω να ζητήσω μέσα απ' την καρδιά μου συγγνώμη προς όλους τους ανθρώπους αλλά και προς τη γυναίκα για ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και τις συνέπειές της. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με όσους χρησιμοποιούν τα social media για να γράψουν άσχημα πράγματα για την κοπέλα και σε καμία περίπτωση δεν είναι φίλοι μου, όπως ειπώθηκε. Καταδικάζω τις ενέργειές τους...» ανέφερε στην τοποθέτησή του. 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: