Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο καλός και ο κακός Παναθηναϊκός!!


Ανάμεικτα συναισθήματα στον Παναθηναϊκό από το χθεσινό 2-2 στα Χανιά. Τα κέρδη και τα παράπονα του Αναστασίου. Στόπερ αν κι εφόσον, λένε οι «πράσινοι». Στροφή τώρα στον Εργοτέλη. Πρόβλημα με Μπούι.

Ο καλός και ο κακός Παναθηναϊκός
Λόγους αισιοδοξίας, αλλά και προβληματισμού έδωσε ο χθεσινός Παναθηναϊκός που εμφανίστηκε στα Χανιά. Το τελικό 2-2 και ο τρόπος που διαμορφώθηκε ασφαλώς και δεν ικανοποιεί κανέναν, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει παράπονα από την καθίζηση των παικτών του στο τελευταίο ημίωρο και να κάνει λόγο για κακή νοοτροπία, που έφερε την ισοφάριση και παραλίγο την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η επανεμφάνιση του Νίνη, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας κι έδειξε έτοιμος να πάρει θέση βασικού ακόμη και σε… κανονική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ήταν ένα θετικό μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν. Επιπλέον η απόδοση της ομάδας στην πρώτη ώρα του αγώνα ικανοποίησε απόλυτα, ειδικά από τη στιγμή που η ενδεκάδα ήταν αμιγώς ελληνική (για πρώτη φορά μετά τις 10 Νοεμβρίου του 1991) και ο μέσος όρος ηλικίας της ήταν μόλις 21,7 χρόνια!

Βλέπει Εργοτέλη

Μίνι προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο (17:15) αρχίζει από σήμερα ο Παναθηναϊκός, που θέλει ένα μεγάλο σερί νικών για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων, οι οποίοι έχουν δύσκολα ματς το Σαββατοκύριακο (στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπούι, που έχει δεχτεί ένα χτύπημα στην περόνη και θα βγάλει ακτινογραφία, ενώ η κατάσταση του Δώνη που δέχτηκε μια γονατιά στο μηρό δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης θα ξεκαθαρίσει αν κάποιος εκ των Πέτριτς ή Μέντες θα επιστρέψει στην αποστολή.

Αν κι εφόσον…

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για στόπερ μόνο υπό την προϋπόθεση πως θα βρεθεί κάτι πολύ καλό στην αγορά, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Οι «πράσινοι» εξετάζουν την αγορά, Αναστασίου, Φύσσας και Βόκολος είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και επικοινωνία, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκη απλώς και μόνο για να έρθει κάποιος παίκτης κι όχι χωρίς να υπάρχει σαφής άποψη τόσο για την ποιότητα, όσο και για την ετοιμότητά του. Από τη στιγμή, μάλιστα, που επί της παρούσης δεν προκύπτει αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ (δίχως να αποκλείεται κιόλας, όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος), δεν αποτελεί αναγκαιότητα η έλευση ενός ακόμη στόπερ, καθώς πέραν του Κροάτη, υπάρχουν και οι Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης και Τριανταφυλλόπουλος για τη θέση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: