Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

All Star... Αντετοκούνμπο!!

Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς είναι ένατος στην ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή των βασικών γκαρντ της Ανατολής.

All Star... Αντετοκούνμπο!
Η φήμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ανάλογα ανοδική πορεία με την απόδοσή του. Το ΝΒΑ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία για την εξέλιξη της ψηφοφορίας του κοινού για τις δύο πεντάδες του All Star Game και ο 20χρονος άσος των Μπακς είναι ένατος στις προτιμήσεις του κόσμου μεταξύ των γκαρντ (σε αυτή τη θέση έχει «καταχωρηθεί») της Ανατολής.

Ο Αντετοκούνμπο έχει 24.898 ψήφους και περισσότερες από τους γκαρντ της Ανατολής έχουν μόνον οι Τζον Γουόλ από Ουίζαρντς (439.395), Ντουέιν Ουέιντ από Χιτ (396.757), Κάιρι Ίρβινγκ από Καβαλίερς (308.727), Κάιλ Λάουρι από Ράπτορς (274.741), Τζίμι Μπάτλερ (174.250) και Ντέρικ Ρόουζ (168.281) από Μπουλς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (72.204) και Λούις Ουίλιαμς (25.596) επίσης από το Τορόντο Ράπτορς.

Πρώτος σε προτιμήσεις σε όλο το ΝΒΑ είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς των «Καβς» με 775.810, ενώ ακολουθεί ο Στεφ Κάρι των Ουόριορς με 755.486.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ μέσα από την ιστοσελίδα του ΝΒΑ (nba.com), τα social media (Facebook, Twitter, Instagram), με SMS ή και με την εφαρμογή NBA Game Time. Οι δύο πρώτοι γκαρντ και οι τρεις πρώτοι φόργουορντ από κάθε περιφέρεια θα είναι στις δύο βασικές πεντάδες, Ανατολής και Δύσης.

Η ψηφοφορία για τις πεντάδες του All Star Game που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν», ολοκληρώνεται στις 19 Ιανουαρίου, ενώ οι προπονητές θα επιλέξουν στη συνέχεια τους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων. Ακόμη κι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι τελικά ανάμεσα στους εκλεκτούς, θα είναι παρών στο All Star Weekend για τον αγώνα των πρωτοετών με τους δευτεροετείς.


#NBAAllStarNYC Balloting presented by @sprint Second Returns.... 18 days left to vote! (via @nbaallstar)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: