Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Κοντά σε Φουρτάδο ο Αιγινιακός!!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο είναι ο Αιγινιακός στην προσπάθειά του να τονώσει την προβληματική μέχρι τώρα επιθετική γραμμή.

Κοντά σε Φουρτάδο ο Αιγινιακός
Την απόκτηση ενός επιθετικού επιθυμούν στο στρατόπεδο του Αιγινιακού, ώστε να λύσουν το επιθετικό τους πρόβλημα, αφού σε 10 ματς για τη Football League έχουν σημειώσει μόλις πέντε γκολ και γι’ αυτό οι ιθύνοντες στην ομάδα είναι σε συζητήσεις για να φέρουν στην Πιερία τον Εμίλιο Φουρτάδο.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και είναι πολύ πιθανό ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε κατά το παρελθόν σε Ιωνικό, Πας Γιάννινα, Παναχαϊκή (όπου βγήκε πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική) και ΑΕΚ, από την οποία έφυγε όμως κακήν κακώς συνεχίζοντας την καριέρα του στην ρουμανική Τιμισοάρα. Όμως ούτε εκεί μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, καθώς αγωνίστηκε σε οκτώ αγώνες, χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα από το καλοκαίρι να είναι σε αναζήτηση ομάδας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: