Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

«Θα παίξω στον Ολυμπιακό και μάλιστα καλά»

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και δήλωσε σίγουρος πως μπορεί να παίξει και μάλιστα καλά. Το όνειρο για Εθνική και… Ρεάλ.

«Θα παίξω στον Ολυμπιακό και μάλιστα καλά»
Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα να καθιερωθεί στην ομάδα δήλωσε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ», ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη επιβεβαίωσε τη συμφωνία που υπάρχει να μετακομίσει στον Πειραιά το καλοκαίρι και μίλησε για το αγωνιστικό του στυλ, τις ρίζες του από τη Βραζιλία, αλλά και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως όχι απλά μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό, αλλά να παίξω και πολύ καλά. Ο προπονητής της ομάδας (σ.σ. Μίτσελ) είναι Ισπανός, ταιριάζω σε αυτό το στυλ και ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ισπανόφωνους και γενικότερα λάτιν παίκτες. Είμαι πανέτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Τον ξέραμε τον Ολυμπιακό στη Βραζιλία, όχι μόνο επειδή παίρνει τίτλους, αλλά επειδή έπαιξαν εκεί ο Ζιοβάνι και ο Ριβάλντο».

-τη θέση που παίζει: «Πίσω από τον φορ. Δεκάρι. Μπορώ να παίξω όμως και δεξιά και αριστερά, στον άξονα. Παίζω και άμυνα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήξερα να παίζω άμυνα, έπαιζα μόνο επίθεση. Στον Εργοτέλη το έμαθα αυτό. Έχω καλή φυσική κατάσταση».

-την καταγωγή του: «Η μητέρα μου είναι Βραζιλιάνα και ο πατέρας μου Κρητικός. Κατάγομαι από τη Φορταλέσα, την πόλη από την οποία είναι και ο Ντουντού. Είναι φίλος μου. Μεγάλωσα στη Βραζιλία μέχρι να πάω στον Εργοτέλη. Με βρήκε ο μάνατζέρ μου στα 16 μου και με έφερε στον Εργοτέλη».

-τις φιλοδοξίες του: «Όνειρό μου είναι να παίξω στην Εθνική και να πάω σε ένα Μουντιάλ ή ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να παίξω στη Ρεάλ. Τίποτε δεν είναι απίθανο στη ζωή. Εγώ πιστεύω πολύ στο ταλέντο μου. Στο ποδόσφαιρο ανεβαίνεις βήμα-βήμα. Πρώτα καθιερώθηκα στον Εργοτέλη και τη Σούπερ Λίγκα, μετά ήρθε η μεταγραφή στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα που παίζει Champions League. Αν πάω καλά στον Ολυμπιακό και παίξω στην Εθνική, μετά ποτέ δεν ξέρεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: