Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Θα ζητήσει και τον Ολαϊτάν!

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη είχαν πρόσφατα επαφή με τον ΠΑΟΚ για να πάρουν δανεικό τον Ευθύμη Κουλούρη και αναμένεται άμεσα να κάνουν το ίδιο με τον Ολυμπιακό για τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Θα ζητήσει και τον Ολαϊτάν
Προπονητής βρέθηκε, τώρα μεταγραφές. Εκτός απροόπτου ο Άκης Μάντζιος θα είναι ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη και η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα. Τώρα θα πέσει το βάρος στα μεταγραφικά. Πριν λίγες ημέρες έγινε επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτηθεί ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο 18χρονος επιθετικός δεν πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του (τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο) στο πρώτο μισό της σεζόν και εκτιμούν οι Κρητικοί ότι αυτούς μπορεί να τους βοηθήσει, παίζοντας ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν.

Επιπλέον, αναμένεται να γίνει επαφή το συντομότερο δυνατό με τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει να παίξει σε επίσημο ματς. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά έπαιξε στις 2 Μαρτίου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (0-3), όταν και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε τον άφησε αρκετό καιρό εκτός δράσης, αλλά τον τελευταίο καιρό προπονείται κανονικά με τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να κλείσει επιθετικό μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά ένας στόπερ, ένας δημιουργικός μέσος και ένας εξτρέμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: