Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Φεύγει ο Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους «κόκκινους» έπειτα από 16 χρόνια μιας σπουδαίας καριέρας.
Μέσα στις επόμενες 24 ώρες ο Στίβεν Τζέραρντ θα ανακοινώσει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος.
Ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεν θα δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο Μπρένταν Ρότζερς και ο σύλλογος και πλέον έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί κρούση από τους LA Galaxy για να συνεχίσει στο MLS όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος.
Ο Τζέραρντ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από την ηλικία των 8 ετών και έχει πραγματοποιήσει 695 εμφανίσεις με το σύλλογο έχοντας σκοράρει 180 γκολ και έχει κατακτήσει συνολικά 11 τρόπαια.
Ο λόγος για τον οποίο φέρεται να αποφάσισε να ανακοινώσει το "τέλος" είναι για να μην επηρεαστεί η ομάδα ακόμα περισσότερο από τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες αναφορικά με το αν θα μείνει ή όχι.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: