Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Δεν θα περιμένει πολύ!

Ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες παραμένει η πρώτη επιλογή στον Παναθηναϊκό για την περαιτέρω ενίσχυση στα στόπερ, ενώ αναμένεται άμεσα η οριστική κατάληξη στο θέμα. Παίζει ο Σίλντενφελντ με ΠΑΣ.

Δεν θα περιμένει πολύ
Το βάρος στην απόκτηση του στόπερ έχουν ρίξει στον Παναθηναϊκό, αναμένοντας να έρθουν τα ευχάριστα νέα από Ιταλία. Οι «πράσινοι» περίμεναν ότι θα είχε έρθει η απάντηση της Ελλάς Βερόνα για την πρόταση που έχουν κάνει, ώστε να αποκτήσουν τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες. Μάλιστα, αρχικά υπολόγιζαν ότι αυτή θα ερχόταν στις πριν φύγει το 2014, αλλά η ομάδα των Μόρα, Ταχτσίδη, Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ράφα Μάρκες, ενώ είναι πιθανό να προσθέσει ακόμη έναν Έλληνα στο ρόστερ της, τον Μάριο Οικονόμου.

Μπορεί ο Ουρουγουανός να μην έχει πολλές συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά προς το τέλος της χρονιάς, που έφυγε, πήρε κάποια ματς στα πόδια του (με Σαμπντόρια, Ουντινέζε, Κιέβο), καθώς ο τεχνικός της Βερόνα επέλεξε σύστημα με τρία στόπερ και χώρεσε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στην ομάδα του. Οπότε η Βερόνα θέλει να ξέρει πρώτα ότι έχει κλεισμένο τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκες για τον παραχωρήσει.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διάθεση να περιμένουν πολύ ακόμα και άμεσα (μπορεί και μέσα στις επόμενες ώρες) θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους, εφόσον δεν απαντήσει η ιταλική ομάδα. Το «τριφύλλι» θα φουλάρει για την απόκτηση ενός στόπερ, ενώ έχει εντοπιστεί ένας παίκτης στο ίδιο προφίλ με τον Ροντρίγκες και στο κασέ του.

Μέσα ο «Σίφο»

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/1, 19:30) με τον ΠΑΣ είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς προπονήθηκε την Πέμπτη. Όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, που επέστρεψε από τη Νίκη Βόλου, ενώ από την Τετάρτη παίρνει μέρος στο πρόγραμμα και ο Στάθης Ταυλαρίδης και δεν αποκλείεται να παίξει κόντρα στους Ηπειρώτες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: