Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τεστάρει Γιόχανσον ο Δέλλας!

Ποδαρικό με Γιάκομπ Γιόχανσον θα κάνει στο 2015 η ΑΕΚ, καθώς ο Σουηδός μέσος αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Τραϊανός Δέλλας θα τον τσεκάρει ενόψει Ατρομήτου.

Τεστάρει Γιόχανσον ο Δέλλας
Ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής από αυτούς που προπονήθηκαν με την ΑΕΚ την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρεθεί στα Σπάτα την Παρασκευή. Το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, ο Γιακόμπ Γιόχανσον, θα επιστρέψει εντός της ημέρας στην Ελλάδα, καθώς πήγε για λίγες ημέρες στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό της Πέμπτης. Από σήμερα θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα, ώστε να ανεβάσει σιγά-σιγά ρυθμούς, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας θα δει σε τι κατάσταση είναι για να κρίνει εάν πρέπει να τον έχει στα πλάνα του για το επόμενο ματς. Αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιανουαρίου, όταν και οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Η ΑΕΚ δεν έχει ματς αυτό το Σαββατοκύριακο στη Football League, ενώ κανονικά θα έπαιζε την Κυριακή με τον Πανηλειακό. Όμως η ομάδα του Πύργου έχει… βαρέσει διάλυση και θα χάσει το παιχνίδια στα χαρτιά με 3-0.

Ο 24χρονος χαφ έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τα Σπάτα, καθώς βρέθηκε εκεί την Κυριακή, όταν και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, ενώ έχει να βάλει τη… φόρμα της προπόνησης από το Νοέμβρη, όταν και ολοκληρώθηκε το σουηδικό πρωτάθλημα και μαζί οι υποχρεώσεις του με την Γκέτεμποργκ.

Εκτός για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ενώ μένει να δούμε αν θα προπονηθούν κανονικά σήμερα (18:00) οι Ντακόλ, Μπαρμπόσα, που τον τελευταίο καιρό κάνουν ατομικό, για να τεθούν στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: