Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Βεργέτης: «Δύσκολο να φύγω από τον Αστέρα»

Δεν φαντάζεται τον εαυτό του μακριά από τον Αστέρα ο Στάικος Βεργέτης. «Δεν θέλουμε απλώς να μπαίνουμε στα play offs», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων.

Βεργέτης: «Δύσκολο να φύγω από τον Αστέρα»
Πιστός κι ευγνώμων στον Αστέρα δηλώνει ο Στάικος Βεργέτης, που δεν φαντάζεται τον εαυτό του μακριά από την ομάδα, τουλάχιστον όχι με δική του πρωτοβουλία. Σε συνέντευξή του στη Live Sport, ο προπονητής των Αρκάδων μιλά για το απόλυτα πετυχημένο 2014 και δηλώνει για το μέλλον πως στην ομάδα του δεν αρκεί απλώς η συμμετοχή στα play offs του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για:

-το αν θα έφευγε ποτέ από τον Αστέρα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από τον Αστέρα με δική μου πρωτοβουλία. Αυτή η ομάδα με ανέδειξε, μου έδωσε την ώθηση να βγω μπροστά και μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή. Γι’ αυτό είναι σχεδόν απίθανο να θελήσω να φύγω. Βέβαια, αν κάποια στιγμή ο σύλλογος δεν είναι ευχαριστημένος και συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να ψάξω για νέους σταθμούς στην καριέρα μου. Εγώ, ως Στάικος, δεν θα επιδιώξω να φύγω. Αν ερχόταν μια πρόταση από το εξωτερικό, τότε τα πρώτα άτομα που θα το συζητούσα θα ήταν οι παράγοντες του Αστέρα».

-το 2014 για τον Αστέρα: «Το 2014 ήταν μα φανταστική χρονιά για το σύλλογό μας. Αυτό οφείλεται πρώτον στο μεράκι των ιδιοκτητών που δίνουν το πάθος και τα χρήματά τους για την ομάδα, δεύτερον στις καλές επιλογές ποδοσφαιριστών και τρίτον στην κατάθεση ψυχής που κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Εύχομαι το 2015 η ομάδα να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να εξελίσσεται σαν ομάδα και να εξελισσόμαστε κι εμείς μαζί του, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

-τους στόχους για το μέλλον: «Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε με σαφήνεια τους στόχους, αλλά σίγουρα στοχεύουμε στο κάτι παραπάνω. Δεν θέλουμε πλέον ο Αστέρας να είναι από τις ομάδες που απλώς συμμετέχουν στα play offs και κλείνει την πεντάδα. Οι παίκτες, εγώ και το προπονητικό τιμ θα κάνουμε τα πάντα, θα καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Το αν θα τα καταφέρουμε, ένας Θεός το ξέρει. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: