Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Το φλουρί… στην μέση!

Ποδαρικό χωρίς νικητή έκαναν Στόουκ και Γιουνάιτεντ στο «Μπριτάνια». Οι «pοtters» -που φωνάζουν σωστά για πέναλτι- προηγήθηκαν, ο Φαλκάο απάντησε, όμως παρά τις ευκαιρίες κανείς δεν πανηγύρισε, 1-1.

Το φλουρί… στην μέση
Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Φαν Χάαλ έμεινε στο 1-1 στο «Μπριτάνια», με την Στόουκ να χάνει πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το ματς.

Το σκορ άνοιξε με κοντινό σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σόουκρος μόλις στο 2ο λεπτό. Παρά το σοκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ισορρόπησαν το ματς και στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία απάντησαν. Σε μια παρόμοια φάση με αυτή του πρώτου γκολ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Φαλκάο στο 26’.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες όμως στο δεύτερο η Στόουκ ήταν το αφεντικό. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, ενώ φωνάζουν δικαιολογημένα και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε έπειτα από χέρι του Σμόλινγκ στην περιοχή. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει μέτρα στο φινάλε του ματς, αλλά τα γεμίσματα στην περιοχή δεν μπόρεσαν να της φέρουν το «τρίποντο».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: