Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

«Πάτησε» Μάλαγα ο Ολυμπιακός!

Στην ισπανική Μάλαγα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στο Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ουνικάχα.

«Πάτησε» Μάλαγα ο Ολυμπιακός
Έπειτα από πτήση τριών ωρών και είκοσι λεπτών, ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα στη Μάλαγα, όπου αύριο (2/1, 22:00 NovaΣπορFm) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», αναχώρησαν με πτήση τσάρτερ στις 17:30 για την σαφώς πιο ζεστή σε σύγκριση με την «παγωμένη» Αθήνα ισπανική πόλη (σ.σ. 13ο C) και οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν.

Η πτήση ήταν αρκετά ξεκούραστη, καθώς η αποστολή απέφυγε τις ανταποκρίσεις με αλλαγές αεροπλάνων και αύριο το πρωί οι παίκτες θα κάνουν χαλάρωμα με σουτ και ασκήσεις τακτικής στην «Martin Carpena» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Την τιμητική τους, είχαν οι δύο εορτάζοντες, Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Καββαδάς που δέχονται και τις περισσότερες ευχές.

Γενικότερα άπαντες ήταν ευδιάθετοι, παρά το πρωτόγνωρο του ταξιδιού ανήμερα πρωτοχρονιάς. «Είμαστε επαγγελματίες και αφού μας έτυχε να παίζουμε 2 Ιανουαρίου, δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπράιαντ Ντάνστον.

Λίγο πριν την απογείωση, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους δεν έκρυψε τα φιλοολυμπιακά του συναισθήματα, καθώς αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους, έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για μία ακόμα νίκη αύριο στην Ανδαλουσία.

*Κατά την διάρκεια της αναμονής της αποστολής για την πτήση προς Μάλαγα, τα μέλη της χαιρέτησε ο όχι και τόσο… αγαπητός διαιτητής από πλευράς «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Αναστόπουλος που ταξίδευε για να διευθύνει άλλο παιχνίδι Ευρωλίγκας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: