Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Για την ώρα… όχι αντι-Ράιτ!

Καμία πρόθεση επί της παρούσης για απόκτηση ψηλού στη θέση του Τζούλιαν Ράιτ για τον Παναθηναϊκό. «Παράθυρο» ενίσχυσης για αργότερα.

Για την ώρα… όχι αντι-Ράιτ
Ο Τζούλιαν Ράιτ αποτελεί από χθες παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς αποφασίστηκε να μην επεκταθεί το προσωρινό συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Οι «πράσινοι», πάντως, για την ώρα θα πορευτούν ως έχουν, δηλαδή με το υπάρχον ρόστερ, χωρίς άλλη προσθήκη και με τον Γιώργο Διαμαντάκο να βρίσκει θέση στη δωδεκάδα ως τρίτος σέντερ.

Ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν υπάρξει μεταγραφή παίκτη τώρα, αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά από την έναρξη του δευτέρου και μετά. Πάντως μέχρι τότε κι εφόσον κριθεί αναγκαίο, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια μεταγραφή. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν διαρκώς στραμμένο το βλέμμα τους στην αγορά κι αν βρουν κάποια περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, δεν θα διστάσουν να κινηθούν.

Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον στρέφεται στα δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με τα οποία μπαίνει το 2015, την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και την επόμενη Παρασκευή απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Top 16.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: