Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Υπόκλιση Ιτούδη σε… δάσκαλο και Ζήση!!

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην παρουσία του δασκάλου του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και του Νίκου Ζήση, στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εν όψει της δύσκολης αποστολής της ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα του Top 16.

Υπόκλιση Ιτούδη σε… δάσκαλο και Ζήση
Ιδιαίτερη είναι η πρεμιέρα του Top 16 που βρίσκει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να δοκιμάζεται στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για το Δημήτρη Ιτούδη. Κι αυτό γιατί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον δάσκαλό του και κουμπάρο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον οποίο υποκλίθηκε, όπως και στο νέο απόκτημα των αντιπάλων, Νίκο Ζήση.

«Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο και ξεκινάμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυνατή σε κάθε θέση και παίζει καλό μπάσκετ. Έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες και πρόσθεσαν έναν ακόμη, τον Νίκο Ζήση, τον οποίο σέβομαι πολύ. Η Φενέρ έχει στον πάγκο της έναν από τους κορυφαίους προπονητής στον κόσμο, τον Ζέλικο. Είναι μια ομάδα με συνέχεια στη φιλοσοφία της και σταθερότητα στη δεύτερη χρονιά του κόουτς Ομπράντοβιτς στον πάγκο της. Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, άρα περιμένουμε μεγάλη μάχη», δήλωσε ο προπονητής της αήττητης ΤΣΣΚΑ, που θα έχει στις τάξεις της μετά από απουσία πέντε εβδομάδων τον Μίλος Τεόντοσιτς, ωστόσο θα λείψουν ξανά οι τραυματίες Χριάπα και Ζοζούλιν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: