Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ποντόλσκι: «Είναι ψέματα!»

Ο Λούκας Ποντόλσκι έσπευσε να διαψεύσει δημοσίευμα της Mirror, που ανέφερε πως έφυγε από την προπόνηση της Άρσεναλ για να εκβιάσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ποντόλσκι: «Είναι ψέματα!»
Έξαλλος έγινε πρωτοχρονιάτικα ο Λούκας Ποντόλσκι με δημοσίευμα της Mirror, που τον παρουσίαζε να αποχωρεί από την προπόνηση της Άρσεναλ νευριασμένος που δεν χρησιμοποιείται και αποφασισμένος μνα εκβιάσει την αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Γερμανός επιθετικός πήρε θέση μέσω Twitter και διέψευσε κατηγορηματικά το βρετανικό ταμπλόιντ.

«Προσπαθώ να μη σχολιάζω όσα βλέπω στον Τύπο, αλλά όταν διαβάζω κάτι που αμφισβητεί την αφοσίωση και την αγάπη μου στην ομάδα μου, πρέπει να μιλήσω. Η Mirror πήγε να δημιουργήσει μια ιστορία από το πουθενά. Το βρίσκω απίστευτο να γράφονται τέτοια ψέματα για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Για να φύγεις από μια προπόνηση, θα πρέπει πρώτα να είσαι εκεί, αλλά εγώ πέρασα όλο το πρόγραμμα μέσα, με το ιατρικό τιμ. Πάντως εύχομαι στη Mirror καλή χρονιά και περισσότερες ειδήσεις με το σωστό τίτλο», έγραψε στο Twitter ο «Πόλντι», που χθες ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως θέλει να κρατήσει στην ομάδα.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: