Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τα κενά και οι λύσεις εκ των έσω!

O Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Πλατανιά καλούμενος να βρει λύσεις εκ των έσω για το κέντρο της άμυνας και τα άκρα. Εντείνονται οι επαφές για να κλείσουν τα μεταγραφικά.

Τα κενά και οι λύσεις εκ των έσω
Ο Ολυμπιακός κάνει ποδαρικό στο 2015 με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά (4/1, «Καραϊσκάκη»). Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Μίτσελ, πρωτίστως στο κέντρο της άμυνας δεδομένου ότι ο Μποτία βρίσκεται στα «πιτς» ενώ ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αμπιντάλ.

Συνεπώς οι επιλογές του είναι περιορισμένες (Σιόβας, Αυλωνίτης) ενώ ακόμα και η μετατόπιση παικτών που έχουν την ευχέρεια να καλύψουν και τη θέση του στόπερ μοιάζει δύσκολη. Ο Εντινγκά υπολογίζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση (σύντομα έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα), όχι όμως και οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ και ο ανέτοιμος Ντουρμάζ (κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για συμφωνία με την Εσκισεχίρσπορ).

Οι Μαζουακού, Ελαμπντελαουΐ εκτός από τα ανασταλτικά τους καθήκοντα, θα χρειαστούν σε ένα ακόμα παιχνίδι και επιθετικά προκειμένου να δημιουργούνται κίνδυνοι από τα άκρα ενώ μένει να φανεί πως θα διαχειριστεί την περίπτωση του Αφελάι.

Συνεχίζονται οι επαφές

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών. Για το κέντρο της άμυνας ο Ρικάρντο Κόστα δεν αποτελεί πλέον πρώτη επιλογή, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι τελικά αυτός ο παίκτης που θα ενισχύσει στα μετόπισθεν τους «ερυθρόλευκους», που κοιτούν και πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως του Ρολάντο (με τον οποίο ασχολείται η Γιουβέντους).

Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις προκρίνεται για την μεσαία γραμμή, τόσο ως μια αξιόπιστη λύση στον άξονα, όσο και ως ένας κατά συνθήκη αφού αν παραστεί ανάγκη μπορεί να οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας. Οι Πειραιώτες θα επιμείνουν για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι από την Άρσεναλ ευελπιστώντας ο Τσέχος μεσοεπιθετικός να πιάσει Λιμάνι. Ο παίκτης είναι ζεστός, αλλά για να προχωρήσουν οι επαφές θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Αρσέν Βενγκέρ. Το ίδιο και για τον Τζόελ Κάμπελ ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει με την μορφή δανεισμού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: