Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ας έρθει πρώτα ο… στόπερ!

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει το ματς με τον Πανιώνιο και ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει περιορισμένες επιλογές για την άμυνα και περιμένει τα ευχάριστα για τον Βίτορ.

Ας έρθει πρώτα ο… στόπερ
Καλές οι μεταγραφές, αλλά τώρα υπάρχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν να κάνουν τις καλύτερες κινήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη «μάχη» που δίνει για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» για την πρώτη αγωνιστική (17η) για το 2015.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Άγγελου Αναστασιάδη είναι για άλλη μια φορά το δίδυμο που θα παρατάξει στο κέντρο της άμυνας. Ο Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του 2014, κόντρα στον Λεβαδειακό και θα τον στερηθεί η ομάδα του για δύο ματς. Δύσκολα, θα παίξει ο Κατσικάς, που έκανε και χθες ατομικό, όπως και ο Τζίολης, που χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ στα ματς με Ολυμπιακό και SKODA Ξάνθη. Στο πρώτο τα πήγε καλά και στο δεύτερο όχι.

Ο 61χρονος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μίγκελ Βίτορ, ενώ σημειώθηκε βελτίωση στην κατάσταση του στο πρώτο πρόγραμμα του νέου έτους. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 18:30 και θα γίνει στην Τούμπα. Λογικά, ο Γιάννης Σκόνδρας θα είναι ο ένας από τους δύο στόπερ κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Εκτός αποστολής

Στα μεταγραφικά υπάρχει το ευχάριστο νέο ότι ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο δεν ήταν ούτε στον πάγκο της Γούεστ Μπρόμιτς Άμπιον στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ και φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Άλλωστε, αυτό αναφέρεται και σε αρκετά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Επιπλέον, αναμένεται η οριστική κατάληξη στο θέμα Φερνάντο Ουσέρο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: