Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Συμπαίκτες ξανά του χρόνου ΛεΜπρον και Γουέιντ; (video)

Νέα σενάρια περί φυγής του ΛεΜπρον Τζέιμς από το Κλίβελαντ αναπτύχθηκαν στην Αμερική μετά το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να καλεί τον Γουέιντ να ξανασυνεργαστούν μαζί.

Συμπαίκτες ξανά του χρόνου ΛεΜπρον και Γουέιντ; (video)
Φήμες πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς σκέφτεται να φύγει εκ νέου από το Κλίβελαντ και να επιστρέψει πάλι στο Μαϊάμι για να αγωνιστεί με τη φανέλα των Χιτ, πυροδότησε το βίντεο που διέρρευσε από τη σύντομη συνομιλία που είχε στο γήπεδο με τον Ντουέιν Γουέιντ στη λήξη της πρόσφατης αναμέτρησης των δυο ομάδων, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Στο τέλος του παρακάτω αποσπάσματος που έδωσε στη δημοσιότητα το ΝΒΑ στο επίσημο κανάλι του στο YouΤube, φαίνεται να λέει στον παλιό συμπαίκτη του: «Άκου με, το έχουμε ξανακάνει παλαιότερα. Θα ενωθούμε ξανά μαζί και θα κάνουμε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα».



Άλλωστε οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έχουν καταφέρει να δικαιώσουν τις μεγάλες προσδοκίες που καλλιέργησε ο ερχομός στο Κλίβελαντ του ΛεΜπρον Τζέιμς και του Κέβιν Λαβ. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς πριν την έναρξη της χρονιάς οι «Ιππότες» ήταν το νο1 φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ φέτος, όμως αυτή τη στιγμή έχοντας ρεκόρ 18-14 βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Επιπλέον ο Βαρεζάο, βασικός σέντερ της ομάδας, έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ τόσο ο Λαβ στην πλάτη όσο και ο ίδιος ο Τζέιμς στο γόνατο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μήπως ο «Βασιλιάς» θα είχε καλύτερες πιθανότητες για περισσότερους τίτλους αγωνιζόμενος στο πλευρό των Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος;

Ο ίδιος ο ΛεΜπρον Τζέιμς ωστόσο αρνείται μετά βδελυγμίας πως η στιχομυθία του με τον πρώην συμπαίκτη και καλό του φίλο δεν είχε να κάνει με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά αφορούσε με κάποιο ζήτημα εκτός του μπάσκετ, ενώ χαρακτήρισε εκτός περίεργα τα σενάρια για αποχώρησή του από το Κλίβελαντ, αφού προσπαθούν να χτίσουν κάτι σπουδαίο εκεί.

«Έχω δει το βίντεο, όπως το είδατε και εσείς. Ούτε και εγώ ξέρω τι είπα στην αρχή, αλλά ξέρω πως είπα “Θα ενωθούμε ξανά μαζί και θα κάνουμε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα”, αλλά δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ. Εννοώ, αν ήταν να του το πω αυτό θα του το έλεγα το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του (Γουέιντ). Κοιτάξτε, δεν είμαι χαζός. Ξέρω πως δεν πήγα σε πανεπιστήμιο, αλλά δεν είμαι χαζός. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο τα Χριστούγεννα με εκατό κάμερες τριγύρω. Η κουβέντα μας δεν είχε να κάνει με το να φύγω από εδώ και να ξαναενώσουμε τις δυνάμεις μας, άλλωστε τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε να τα ξεπεράσουμε, αν γινόταν πράξη αυτό. Η φιλία μας είναι πέρα από το μπάσκετ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: