Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μαρινάκης: «Μόνο από ατυχία δεν κερδίσατε»

Με τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξατε με καρδιά, με ψυχή και μόνο από ατυχία δεν νικήσατε», είπε.

Μαρινάκης: «Μόνο από ατυχία δεν κερδίσατε»

Ο πρόεδρος της ομάδας μετέβη μάλιστα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα για να συγχαρεί παίκτες και προπονητές, τους τόνισε πως ήταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και συγκυρίες δεν τους επέτρεψαν να φύγουν νικητές κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε ανάλογη συνέχεια -«δυνατά και ως μια γροθιά»- για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

«Θέλαμε όλοι τη νίκη σήμερα, καθώς είναι μία ημέρα ιερή για τον σύλλογό μας. Ωστόσο, κάνατε αυτό που σας ζητήσαμε. Παίξατε με καρδιά, με ψυχή και μόνο από ατυχία δεν νικήσατε.

Είδατε πως και εγώ από την πλευρά μου ήμουν εδώ, δίπλα σας και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μην επαναληφθούν αυτά που έγιναν πέρυσι, στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Συνεχίζουμε, ως μια γροθιά, γιατί έρχεται δύσκολος μήνας! Θέλουμε να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις, να παραμείνετε ενωμένοι, όπως είστε, μια οικογένεια! Και να προχωρήσουμε δυνατά, με νίκες, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!»
, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: