Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Παίρνει «εκδίκηση» και παραμένει στο μείον ένα!!

Τον Καμπανιακό υποδέχεται σήμερα (18:00, Metropolis 95.5 fm), στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Αρης και από τη στιγμή που οι άμεσοι συν-διεκδικητές της κορυφής της βαθμολογίας, Πανσερραϊκός και Καβάλα, συνέχισαν με νίκες η κατάκτηση των τριών βαθμών, είναι για τους κιτρινόμαυρους μονόδρομος.

Στόχος της ομάδας του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είναι να διατηρήσει το μείον ένα από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας πάντα σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο. Η παρουσία του Αλεξ Κάλας και των δύο Γερμανών, εν δυνάμει συνεργατών του, Φόιχτ και Χένες στις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης δίνει σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο και να ικανοποιήσουν τον ομογενή επιχειρηματία, λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για την Αμερική. Αλλωστε, στην προχθεσινή παρουσία του στην προπόνηση, ο Κάλας έστειλε σαφές μήνυμα. «Εσεις φροντίστε να κερδίζετε και για τα υπόλοιπα εδώ είμαι εγώ», τους είπε χαρακτηριστικά. Και σήμερα περιμένει να δει ότι το συγκεκριμένο μήνυμα είχε… αποδέκτες.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, όπως αυτό της ομάδας του Καμπανιακού, ο Αρης θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ωστόσο κι ένα στοιχείο πείσματος που έχει κυριεύσει στην συνείδηση των ποδοσφαιριστών, με τους περισσότερους να έχουν στην άκρη του μυαλό τους την βαριά ήττα στον πρώτο γύρο. Θέλουν να πάρουν… το αίμα τους πίσω. Και θα το κάνουν μόνο εάν εμφανιστούν σοβαροί και ακολουθώντας τις ξεκάθαρες εντολές του προπονητή τους.

Ο Ντομπρασίνοβιτς έχοντας δύο ημέρες επιπλέον να επεξεργαστεί επί χόρτου τα πλάνα νίκης κατέληξε στους έντεκα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Βέβαια αμφιταλαντεύτηκε για κάποιες θέσεις, αφού δεν έλειψαν τα μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον σημερινό αγώνα. Ο Ν’ Λουντούλου για παράδειγμα ένιωσε ενοχλήσεις, το ίδιο και ο Πόι, ενώ ο Καλογέρης αφίχθη προχθές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Μαυροβούνιος, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιάννης Φυσέκης. Μπροστά του, στην άμυνα, θα έχει τον Σαμαρά με τον Γκόλια, ο οποίος θα πάρει τη θέση του απόντα (λόγω τιμωρίας) Φερνάντες. Στη δεξιά πτέρυγα ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ξανά ο Λιόλιος. Στο κέντρο θα δούμε τον Σουνά με τον Καλογέρη και στις πτέρυγες θα εναλλάσσονται ο Ν’ Λουντούλου με τον Νάκα. Το βάρος της επίθεσης θα κουβαλήσουν ξανά, ο Πόι με τον ιδιαίτερα ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα, Αντώνη Καπνίδη.

«Θέλω πίεση»

Ξεκάθαρες είναι οι εντολές του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς προς τους παίκτες. Πίεση στον αντίπαλο, συνεχή ρυθμό και κυκλοφορία της μπάλας. Αυτά είναι τα στοιχεία που ζητάει και θέλει να βλέπει από την ομάδα του. Και αυτά επανέλαβε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, το πρόγραμμα της οποίας, πάντως, αναλώθηκε κυρίως στα στημένα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: