Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Πέτριτς: «Πρώτα ΟΦΗ, μετά το ντέρμπι»

Μετά τη νίκη (με δικό του γκολ) με 1-0 επί του Παναιτωλικού, ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε ότι για τον Παναθηναϊκό προέχει το ματς με τον ΟΦΗ και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει.

Πέτριτς: «Πρώτα ΟΦΗ, μετά το ντέρμπι»

Αυτό τόνισε ο σκόρερ του «τριφυλλιού», Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Νομίζω ότι ήταν ένας καλός αγώνας παίξαμε καλά σαν ομάδα, δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, η νίκη ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας, κρατήσαμε το μηδέν και καταφέραμε να σκοράρουμε. Από την άλλη ο αντίπαλος ήρθε με αυτοπεποίθηση, όμως εμείς παίξαμε καλά και είχαμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Για την συνέχεια της σεζόν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει:

«Θα έλεγα ότι ακόμη δεν σκέφτομαι το ντέρμπι, αυτό που προέχει είναι να δούμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ, να παίξουμε καλά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το σερί που έχει ο Παναθηναϊκός εντός έδρας:

«Είναι σημαντικό να σημειώνεις νίκες εντός έδρας, βεβαίως είναι εξίσου σημαντικές και οι εκτός έδρας νίκες όμως είναι σημαντικό να αξιοποιούμε την έδρα μας».

Αν το μέλλον του είναι στον Παναθηναϊκό:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον εαυτό μου, για μένα προέχει η ομαδική δουλειά. Συνεχίζουμε σαν ομάδα και δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: