Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ανω-κάτω Μίλαν, Γιούβε και Sky Italia!!

Το Sky Italia δικαίωσε το βοηθό για το γκολ του Τέβες στο Γιουβέντους-Μίλαν και οι ανακοινώσεις έδωσαν και πήραν.
Μετά το τέλος του αγώνα (3-1) οι Ροσονέρι δεν εξέφρασαν στις δηλώσεις τους παράπονα για την διαιτησία αλλά η Κυριακή ήταν μια άλλη μέρα. Τον... χορό έσυρε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος αμφισβήτησε μέσω του twitter της Μίλαν την γραμμή του Sky Italia και στη συνέχεια επιτέθηκε στη Γιουβέντους, λέγοντας: «Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, η Γιούβε ελέγχει την τηλεοπτική εικόνα στο γήπεδο της. Στην επόμενη συνεδρίαση της Lega θα φροντίσω να εξασφαλίσω ότι η Lega θα είναι υπεύθυνη για την τηλεοπτική παραγωγή όλων των αγώνων. Διαμαρτύρομαι για το γεγονός ότι η Γιουβέντους δείχνει μόνο ό,τι θέλει».
Η απάντηση των Μπιανκονέρι ήρθε λίγη ώρα μετά και σε αυτή ανέφεραν: «Ο κ. Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος και CEO της Μίλαν καθώς και αντιπρόεδρος της Lega, επανήλθε στα παλιά του πάθη: Τηλεόραση και γεωμετρία. Ο Γκαλιάνι δείχνει να αγνοεί τους νόμους του κράτους, τους οποίους ενέκρινε ομόφωνα η Lega, αλλά πάνω από όλα αγνοεί το γήπεδο. Με κωμικές διαμαρτυρίες προσπαθεί να... μασκαρέψει στα μάτια των οπαδών της Μίλαν το πολύ καθαρό αποτέλεσμα του αγωνιστικού χώρου: 3-1. Ο Γκαλιάνι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο επί δεκαετίες στο ποδόσφαιρο και την τηλεόραση αλλά δείχνει να παραβλέπει το γεγονός ότι κάθε εξέλιξη -τακτική και τεχνολογική- πέρασε κάτω από τη μύτη του. Αν δεν αποφασίστηκε από τον ίδιο...».
Η απάντηση των Τορινέζων έφερε την... ανταπάντηση των Μιλανέζων, οι οποίοι τόνισαν σε ανακοίνωση τους: «Η αλαζονεία είναι κάτι που ανήκει στη Γιουβέντους και δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Κάθε απάντηση είναι αχρείαστη σε κάτι τέτοιο. Είναι καλό πάντως το γεγονός ότι ακόμη κι αυτοί έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στην επόμενη συνεδρίαση της Lega για να αλλάξουμε κάποια θέματα, τα οποία προέκυψαν από την γραφική απεικόνιση της συγκεκριμένης φάσης του χθεσινοβραδινού Γιουβέντους-Μίλαν».
Αφού είπαν όσα είπαν οι δύο σύλλογοι, ήταν η σειρά του Sky Italia να πάρει θέση, εναντίον του Γκαλιάνι και της Μίλαν. Και το έκανε μέσω του Φάμπιο Καρέσα, του ανθρώπου που περιγράφει τα ντέρμπι στην Ιταλία και είναι παράλληλα διευθυντής του Sky Sport 24.
«Υπήρξε ένα tweet από την Μίλαν, το οποίο υποστήριξε ότι η γραμμή του Sky στη φάση του Τέβες δεν ήταν παράλληλη. Δείτε όλοι τις γραμμές στο χορτάρι του γηπέδου και θα καταλάβετε. Η γραμμή είναι παράλληλη αλλά δεν είναι παράλληλη στην εικόνα γιατί η παράλληλη γραμμή κινείται. Το εξήγησα πριν λίγο στην μικρή μου κόρη και το κατάλαβε γιατί δεν είναι δύσκολο. Ονομάζεται προοπτική: Το σημείο εστίασης είναι κεντρικό και στη συνέχεια υπάρχει η προοπτική. Είναι καθαρά θέμα γεωμετρίας».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: