Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αργήσαμε, αλλά, είναι καιρός να πάρουμε αποφάσεις, όχι αστεία!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που χάνει & τη 2η θέση και τις απαιτήσεις μιας ομάδας που πρέπει να επανέλθει αν σέβεται τη συμμετοχή της σε ό,τι της απέμεινε, το πρωτάθλημα

Αργήσαμε, αλλά, είναι καιρός να πάρουμε αποφάσεις, όχι αστεία

Το πρωτάθλημα ψήλωσε κι αυτός έμεινε μέχρι. τον αστράγαλο.

Δεν ακολούθησε την εξέλιξη. Δεν φρόντισε, δεν πήρε τα μέτρα του και δεν ακολούθησε τις επιταγές της εξέλιξης. Συμμορφώθκε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ δεν είναι της σειράς και έχασε και τη δεύτερη θέση.

Η πρώτη του ευκαιρία στο 54΄, στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι ακόμη και αν δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι καλό να αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι εδώ και αξίζει να τον προσέχουμε.

Όπως κάναμε στον πρώτο γύρο, με ένα μεγάλο χαμόγελο, μια ικανοποίηση, με την ελπίδα ότι κάτι αλλάζει και είναι πολύ καλό για το κακόμοιρο το ποδόσφαιρο.

Για τον Άγγελο που πιστώθηκε την κορυφή, για τους παίκτες που δεν σταματούσαν πουθενά, ούτε στο Καραϊσκάκη και τώρα, το μόνο που θα θυμούνται θα είναι ίσως ότι δεν έχασαν από τον Ολυμπιακό, που, όπως όλα δείχνουν, οδεύει για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Τι να περιμένεις από μια ομάδα που δεν έχει πλάνο ή αν το είχε δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο και μόνο στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να βάλει γκολ χάρη στην. πλάτη του Περέιρα.

Κι από την άλλη, ο Ολυμπιακός, έκανε διαχείριση της. κρίσης, αν υποθέσουμε ότι πιέστηκε από τον ΠΑΟΚ, ότι είχε να βγάλει μερικές φάσεις.

Μια ακόμη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ και μαζί έχασε οριστικά όποιο ψυχολογικό προβάδισμα υπήρχε για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Αυτό, βέβαια, είναι μια διακριτική προσέγγιση της πραγματικότητας, διότι συζητούμε για μια μεγάλη διαφορά από την κορυφή.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν πείθει ότι θα φτάσει καν στη δεύτερη θέση. Κι αυτό δεν είναι. εύπεπτο, όταν συζητούμε για τον πρωτοπόρο του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Και πώς να ξεχάσουμε ότι έχουν χαθεί και το Κύπελλο και η Ευρώπη.
Η ομάδα έχει παρεκκλίνει της πορείας της, δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε για κάτι διαφορετικό και δεν διαφαίνεται κάτι αισιόδοξο.

Ίσως έφτασε η ώρα, εκείνες οι συσκέψεις να καταλήξουν σε αποφάσεις κι όχι μόνο σε διαπιστώσεις.

Ίσως και οι διαπιστώσεις να επανεξεταστούν, γιατί, όπως φαίνεται κυρίως από την απόδοση της ομάδας, δεν είναι ακριβείς.

Κάποιος θα πρέπει να σβήσει τα φώτα, να τα ανάψει μετά από λίγα δευτερόλεπτα και να αλλάξουν πολλά στα αποδυτήρια και κατά συνέπεια στην ομάδα που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόουτς Αναστασιάδης έχει τον πρώτο λόγο και πρέπει να πάρει αποφάσεις. Όσο πιο σύντομα γίνεται.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: