Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Χριστόπουλος: «Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός»

Την ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών του Πλατανιά μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού τόνισε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ενώ προανήγγειλε μεταγραφές.

Χριστόπουλος: «Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός»
Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πλατανιά στη νίκη επί του Πανθαρκικού στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στα Περιβόλια.

Ο τεχνικός του χανιώτικου συλλόγου σχολίασε την παρουσία νεαρών παικτών στο ρόστερ, στους οποίους στηρίζεται η ομάδα, ενώ προανήγγειλε και μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη απαραιτήτως για τη ψυχολογία, αλλά και για τη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει μόνο δύο επιθέσεις, ενώ εμείς είχαμε 19. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και η αλλαγή του Ιτούα που κάναμε σήμερα ήταν και αυτή αναγκαστική. Αν δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια, δε θα κινδυνεύσουμε. Η παραμονή είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός και τα παιδιά κερδίζουν με την αξία τους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες, όπως ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος και θα στηριχτούμε εκεί».

Για τα μεταγραφικά σενάρια τόνισε: «Δε ξέρω για μεταγραφές, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται στα Χανιά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιός είναι, καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: