Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ιτάνζ: «Παίξαμε αρχικά για να μη χάσουμε»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε μετά το 0-0 ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος δεν έχασε την… πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά τους οκτώ βαθμούς διαφορά.

Ιτάνζ: «Παίξαμε αρχικά για να μη χάσουμε»
Ικανοποιημένος ήταν ο Σαρλ Ιτάνζ μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας στάθηκε περισσότερο στο γεγονός πως η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ από έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο, όπως χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρλ Ιτάνζ στη Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Σήμερα παίξαμε με 100% τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι δείξαμε κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα στη διεκδίκηση του τίτλου:

«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, όσο είμαστε μέσα σ' αυτό κι όσο μαθηματικά μπορούμε, θα παλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν διατηρείται η ηρεμία στην ομάδα μετά την ισοπαλία και όσα είχαν προηγηθεί:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι και είναι πολύ σημαντικό θεωρώ ότι δεν δεχθήκαμε γκολ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε συντηρητικά:

«Σε ένα ντέρμπι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μη χάσεις και ίσως παίξεις και λίγο πιο συντηρητικά γι' αυτό. Μετά είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ένα σουτ, ίσως με ένα σουτ πάρεις τη νίκη. Εμείς παίξαμε αρχικά για να μη χάσουμε».

Για τον αν του πέρασαν τα νεύρα για το ότι δεν έπιασε το πέναλτι του Άλβες με τον Παναιτωλικό και αν θα πει το μυστικό του στον Γλύκο:

«Μόνο ο Θεός ξέρει για τα πέναλτι, αυτός αποφασίζει. Από εκεί και πέρα ήταν ένα καλό σερί, θα ήθελα να συνεχιστεί, αλλά η ουσία του ποδοσφαίρου δεν είναι να πιάνεις πέναλτι. Βλέπουμε μπροστά, όσο για τον Παναγιώτη, είχε ένα κενό απ' τις προπονήσεις, αλλά τώρα προπονείται πάρα πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δριμύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: