Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας με τον Ολυμπιακό»

Την υπόσχεση ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ώστε να φύγουν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Καραϊσκάκη», έδωσε ο Μιχάλης Μπακάκης.

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας με τον Ολυμπιακό»
Το μαχητικό πνεύμα με το οποίο θέλει να πάει η ΑΕΚ στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Μιλώντας στον «OTE TV» μετά το παιχνίδι με τα Χανιά (4-1), ο μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως τονωτικό του ντέρμπι της Τετάρτης.

«Είχαμε ανάγκη αυτήν τη νίκη, μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλων Σμύρνης. Τη θέλαμε και για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για το γόητρο και για να πάρουμε ψυχολογικό αβαντάζ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό που είναι πάρα πολύ σημαντικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για το τι να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ από τους παίκτες στο ματς με τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Να περιμένουν πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε την πρόκριση για να δείξουμε πως η ΑΕΚ φτιάχνει κάτι καλό. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και μας βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στο προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: