Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Και τώρα… νταμπλ!

Ο Ολυμπιακός έδειξε στην Τούμπα πως παραμένει αφεντικό για το πρωτάθλημα και στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να κάνει το πρώτο βήμα και για το Κύπελλο. Το ερωτηματικό για τον Περέιρα.

Και τώρα… νταμπλ

Είναι σαφές πως το πρωτάθλημα περνά αποκλειστικά από τα πόδια των Πειραιωτών, που αν ήταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί στην τελική πάσα χθες θα είχαν βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον 42ο τίτλο. Ή αν δινόταν πέναλτι στο τράβηγμα του Αθανασιάδη στον Σαντάνα, για το οποίο διαμαρτύρονται οι πρωταθλητές…

Παρότι οι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν, στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας και το σθένος που έδειξε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το νικηφόρο σερί της ομάδας σταμάτησε στα 13 παιχνίδια (τελευταία «γκέλα» ήταν το 2-2 με τον ΠΑΣ στις 6 Δεκεμβρίου), ενώ επί Βίτορ Περέιρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 23-2 γκολ σε οκτώ αγώνες.

Τι θα κάνει ο Περέιρα

Από σήμερα ο Ολυμπιακός στρέφει όλη του την προσοχή στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:30). Η προσμονή του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, μαρτυρά πώς αντιμετωπίζεται και από την ίδια ομάδα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ένα ερωτηματικό αποτελεί τι θα πράξει ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται έναν συγκεκριμένο κορμό μέχρι τώρα, αλλά το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας ίσως τον υποχρεώσει σε μικροαλλαγές. Χθες εμπιστεύτηκε και πάλι τους Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβα, Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι, Ντοσεβί, Αφελάι και Μήτρογλου, με μοναδικές αλλαγές τον Ρομπέρτο (που επέστρεψε από τραυματισμό) και τον Σαντάνα αντί των Μέγερι και Αυλωνίτη. Πάντως πάντα έτοιμοι για να μπουν στην ενδεκάδα δείχνουν Φορτούνης και Ντουρμάζ. Εκτός πλάνων είναι ο Μποτία, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπενίτες με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και ο Χάρα που έμεινε εκτός αποστολής για την Τούμπα λόγω ενός προσωπικού ζητήματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: