Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Παναγιώτη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής» (video)

Τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος σε ηλικία 21 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 17 χρόνια, τίμησε η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

«Παναγιώτη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής» (video)
Το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήνη του Παναγιώτη Κατσούρη τελέστηκε στη Θέρμη, την περιοχή του δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου του 1998, όταν το αυτοκίνητο του εκλιπόντα έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο στηθαίο της γέφυρας.

Το παρών από τον ΠΑΟΚ στο σημείο του δυστυχήματος έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Λαγωνίδης, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος Παντελής Κωνσταντινίδης, o προπονητής τερματοφυλάκων Απόστολος Τερζής, ο αρχηγός της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης, οι Φάνης Τζανδάρης, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ17 Κώστας Ιωσηφίδης κι άλλα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Η απώλεια του Παναγιώτη Κατσούρη αποτελεί μια από τις πιο πικρές στιγμές της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ένα παιδί που πρόλαβε να κάνει μόνο φίλους στον 1,5 χρόνο που φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» και που χάθηκε στην άσφαλτο λίγο αφού τελείωσε ένα ματς 5Χ5 με αγαπημένους του φίλους. Δυο πάθη είχε ο Παναγιώτης, το ποδόσφαιρο και τα αμάξια και το τελευταίο έμελλε να τον προδώσει πάνω στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, στα 22 του χρόνια, στις 9 Φεβρουαρίου 1998.

Ο Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ της γενιάς του, ήταν ήδη διεθνής με την Ελπίδων κι αυτό δεν άργησε να αποδειχθεί το καλύτερο εισιτήριο για γρήγορη είσοδο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Σουηδός Γκίντερ Μπένγκστον δεν διστάζει να τον χρίσει βασικό στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1.

Όπως ξεκίνησε –με ματς εναντίον του ΟΦΗ – ολοκλήρωσε άδοξα και τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ, καθώς λίγες μέρες πριν το τραγικό του δυστύχημα, στις 25 Ιανουαρίου 1998, αγωνίστηκε για 12 λεπτά στην Τούμπα. Συνολικά αγωνίστηκε 29 φορές με τον Δικέφαλο στο στήθος και πέτυχε 3 γκολ.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: