Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Με Διαμαντίδη και Λαουάλ!

«Έβγαλε» κανονικά τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Διαμαντίδης και είναι στη διάθεση του Ιβάνοβιτς ενόψει Κολοσσού Ρόδου. Ντεμπουτάρει και ο Λαουάλ, ευχάριστα με Παππά.

Με Διαμαντίδη και Λαουάλ
«Στροφή» από την Ευρωλίγκα και το διπλό στο Βερολίνο κάνει ο Παναθηναϊκός που τη Δευτέρα θέλει να νικήσει τον Κολοσσό Ρόδου, να παραμείνει σε τροχιά κορυφής στην Α1 και να κάνει μια -κακά τα ψέματα- γερή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δάχτυλο του χεριού του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, εφόσον το κρίνει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Λογικά οι φίλοι του τριφυλλιού θα πάρουν μια πρώτη «τζούρα» απ’ τον Λαουάλ, που ίσως κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στους νησιώτες (δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα).

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε την Κυριακή και ο Νίκος Παππάς. Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε και φυσικά δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Ακολούθησε κάποιες ειδικές ασκήσεις που του έχουν… υποβάλλει οι γιατροί, προκειμένου σιγά-σιγά να επανέλθει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: