Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έτσι γίνεται… ντέρμπι!


Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τη νίκη επί του Παναιτωλικού και στροφή στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που θα δώσει ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση βολής τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Έτσι γίνεται… ντέρμπι

Πώς θα γίνει αυτό; Αρχικά με νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο την προσεχή Κυριακή κι εν συνεχεία εφόσον νικήσουν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί. Με αυτά τα αποτελέσματα η διαφορά από την κορυφή θα μειωθεί στο τρίποντο και ουδείς θα μπορεί να απαγορεύσει στον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται το πρωτάθλημα στις εννιά αγωνιστικές που θα απομένουν.

Αρχικά… ΟΦΗ

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του δεν πάνε τόσο μακριά. Κρατούν την ικανοποίηση για την ένατη σερί νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχοντας μηδέν παθητικό και 17 γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια εκεί, όπως και τη φόρμα του Μλάντεν Πέτριτς, που έχει έξι γκολ τα οποία έχουν συνδυαστεί ΟΛΑ με νίκες.

Σε πρώτη φάση στον Παναθηναϊκό βλέπουν μόνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ (Κυριακή, 15:00), που δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Οι Ηρακλειώτες παρά τα σοβαρά οικονομικά και αγωνιστικά τους προβλήματα δείχνουν αν μη τι άλλο αξιόμαχοι, ενώ το κλίμα στο γήπεδο δεν θα είναι καθόλου… φιλόξενο, μιας και υπάρχει αντιπαλότητα μετά την αρνητική εισήγηση του Παναθηναϊκού να δοθεί παράταση στην ομάδα της Κρήτης για να τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει φιλικό με την Καλλιθέα στο Κορωπί, όπου και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Μαυρίας, που χθες ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, ο Νίνης που χρειάζεται ματς για να βρει ρυθμό, αλλά και οι Κουτρουμπής-Δώνης, που έχουν απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια. Οι μικροτραυματισμοί Πράνιτς (διάταση έσω πλαγίου) και Λαγού (χτύπημα στο αριστερό πόδι) δεν εμπνέουν ανησυχία και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: