Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφή Βασσάρα στην ΚΕΔ!

Δύο χρόνια και δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο Κύρος Βασσάρας ετοιμάζεται να επιστρέψει, αυτή τη φορά στο ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης.

Επιστροφή Βασσάρα στην ΚΕΔ
Τον Νοέμβριο του 2012 αποχώρησε ο Κύρος Βασσάρας από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όμως – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay – ο πρώην διεθνής διαιτητής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θέση του υπεύθυνου ανάπτυξης, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Θανάση Μπριάκο.

Ο Βασσάρας είχε αποχωρήσει με άσχημο τρόπο από την ΚΕΔ, καθώς είχε έρθει σε κόντρα με την τότε διοίκηση της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον Γιώργο Σαρρή, και ο λόγος ήταν η γνωστή ιστορία με τους πίνακες διαιτησίας κ.λπ.

Ο Κύρος Βασσάρας αυτή στιγμή εργάζεται ως αρχιδιαιτητής στη ρουμάνικη ομοσπονδία και θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Ρουμανία.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ταυτόχρονα δεν μπορεί να επεξεργάζεται το πρόγραμμα της ανάπτυξης για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το καλοκαίρι θα σταματήσει για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα θέματα στην Ελλάδα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εξελίξεις για τη νέα ΚΕΔ δρομολογούνται άμεσα: την Πέμπτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου εκτός από το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, θα ανακοινωθούν και τα νέα πρόσωπα στη διαιτησία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: