Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Παναγιώτη, έφυγες νωρίς…!!

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον αιφνίδια θάνατο του Παναγιώτη Κατσούρη και η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά. Διοίκηση και παίκτες παρόντες στο μνημόσυνο.

Παναγιώτη, έφυγες νωρίς…

inner

Μια ελπίδα που χάθηκε άδικα το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998 όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο στηθαίο της γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης. Τα όνειρα που έκανε ο ίδιος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τα μεγάλα σχέδια της ομάδας γι’ αυτόν έμειναν για πάντα ανεκπλήρωτα. Κανείς όμως δεν τον ξέχασε και δεν θα τον ξεχάσει και το σύνθημα «Κατσούρη, ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτζής», θα δονεί κάθε χρόνο την ατμόσφαιρα στο μνημείο που έχει στηθεί στην περιοχή που «έσβησε» ο ίδιος μαζί με τις φιλοδοξίες του για μια μεγάλη καριέρα με το δικέφαλο στο στήθος. Και το βλέμμα του, μέσα από την προτομή του που στήθηκε στην Τούμπα, θα είναι πάντα «καρφωμένο» στο γήπεδο παρακολουθώντας τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

To ετήσιο μνημόσυνο έγινε το πρωί στον τόπο του δυστυχήματος. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, από πλευράς παικτών, ο αρχηγός Στέφανος Αθανασιάδης και οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Τζανδάρης, ενώ εκεί βρέθηκαν ο πρώην γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωσηφίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Λαγωνίδης και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Απόστολος Τερζής. Στεφάνια κατατέθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη, από τον Ιάκωβο Αγγελίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

inner

Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και πήγε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Μέλος της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, γρήγορα καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1996-97, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1 στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, με προπονητή τον Σουηδό Γκίντερ Μπένγκτσον. Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1999 κατά σύμπτωση και πάλι εναντίον του ΟΦΗ, αυτή τη φορά μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 12 λεπτά. Συνολικά με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης, πετυχαίνοντας 3 γκολ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: