Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μαρκαριάν ή Κετσπάγια!!

Ανάμεσα στον Μαρκαριάν και τον Κετσπάγια θα επιλεγεί ο νέος τεχνικός της Εθνικής, όπως προέκυψε μετά την συνάντηση που είχαν Καραγκούνης και Γκιρτζίκης. Απομακρύνεται ο Δώνης. Την Πέμπτη η απόφαση.

Μαρκαριάν ή Κετσπάγια
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής, Γιώργο Καραγκούνη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για μια ώρα το θέμα του αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τις επιλογές των Σέρχιο Μαρκαριάν και Τιμούρ Κετσπάγια να προκρίνονται και την ίδια στιγμή εκείνη του Γιώργου Δώνη να απομακρύνεται.

Από τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς ο «Κάρα» είχε δείξει προτίμηση στον Μαρκαριάν, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετική δουλειά με την εθνική ομάδα του Περού και είναι πολύ καλός στην επικοινωνία με τους παίκτες. Από την άλλη ο Κετσπάγια είναι καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει εργαστεί πιο πρόσφατα στη χώρα μας.

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης θα παρθεί η τελική απόφαση κι ένας εκ των δύο θα αναλάβει το δύσκολο έργο της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Euro 2016.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: