Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Ξέρει τι κάνει ο Κάλας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Στάθης Ρούσσος και μίλησε για την συνάντηση που έγινε με τον Άλεξ Κάλας αλλά και την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συνάντηση με τον Άλεξ Κάλας:
«Ήθελε ο κ. Κάλας να δει τον μπασκετικό Άρη γιατί είναι μπασκετάνθρωπος. Ξέρει τι γίνεται στην ομάδα και αγωνιστικά και μας είπε πως άκουγε και το ΠΑΟΚ  – Άρης στο ραδιόφωνο. Κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση και με τους φίλους του τους Γερμανούς. Ο Ούλι Χένες έπαιζε και αυτό ερασιτεχνικά μπάσκετ όταν ήταν μικρός. Και μόνο που ασχολείται ο κ. Κάλας είναι μια επιτυχία».
Για τον Άλεξ Κάλας:
« Εγώ βλέπω νούμερα και τεχνοκρατικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ξέρει τι ρίσκα παίρνει, έχει χαμηλά την μπάλα και κάνει πιο πολλά από όσα λέει».
Για τον Ντίτερ Χένες:
«Ο Χένες είναι Γερμανός και έχει άλλη φιλοσοφία. Οι Γερμανοί πρώτα ακούν και μετά αποφασίζουν και πράττουν. Σίγουρα ξέρει τον Άρη, του εξηγήσαμε τι γίνεται στο Ελληνικό μπάσκετ και του εξηγήσαμε πολλά.  Ο ρόλος του είναι κάπως σαν συμβουλευτικός αλλά δεν ξέρω τι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του».
Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία:
« Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας, έχουν σαφή προορισμό και η νίκη μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εγώ είμαι πολύ περήφανος για το τμήμα του μπάσκετ και έχει πετύχει πάρα πολλά. Ο αγώνας είναι πολύ μακρής, έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα, το προπονητικό τιμ ξέρει τι κάνει και ότι παραπάνω γίνει είναι πολύ καλό».
Για το αν ο στόχος ήταν η τετράδα:
« Υπάρχει μακρής δρόμος όμως έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και έναν πάρα πολύ μεγάλο παίκτη, τον Βεζένκοφ. Είναι φοβερός παίκτης, προσγειωμένος και ελπίζουμε να πάει πολύ καλά στο μέλλον».
Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Ο Γκάλης είναι ενεργοποιημένος με την τωρινή διοίκηση. Ήρθε στο Άρης – ΠΑΟΚ και πιστεύει στην ομάδα. Σιγά – σιγά προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να φωτίσουμε αυτό το αστέρι που λέγεται Άρης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: