Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Καλύτερος σε όλα ο Θρύλος!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει στο www.sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό που έφυγε άνετος και αλώβητος από την Τούμπα, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ, έπαιζε την παραμονή του στο κυνήγι του τίτλου.

Καλύτερος σε όλα ο Θρύλος
Όταν μια ομάδα, που θέλει να χτυπήσει τίτλο, δεν ακουμπάει μπάλα στο πιο κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον βασικό αντίπαλο διεκδικητή, τότε τα πολλά λόγια περιττεύουν Ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μιλάει για τίτλο, μετά κι από το σημερινό ματς. Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Τούμπα, ίσως ένα από τα λιγότερα δύσκολα απογεύματα του στο φετινό Πρωτάθλημα. Αν ο Μήτρογλου, ήταν αυτός που έπρεπε και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος, τότε ο Θρύλος θα είχε φύγει και νικητής από την Θεσσαλονίκη.

Κι επειδή γνωρίζω καλά πως αν τα αποψινά σφυρίγματα είχαν γίνει ή δεν είχαν γίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση θέλω να θυμίσω λίγο ορισμένες φάσεις. Ο Κλάους που δεν πήρε κάρτα στο πρώτο μέρος, για το εγκληματικό τάκλιν στον Ομάρ, έχει κάνει ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Σαντάνα, ενώ υπάρχει και η φάση στην οποία ανεξήγητα για μένα ο διαιτητής, εκεί που ο Τσόρι πάει να φύγει μόνος του σε προφανή ευκαιρία για γκολ ο Ρικάρντο Κόστα, βλέπει την κίτρινη και όχι την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Αν αυτά είχαν συμβεί από την ανάποδη, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία, να σκεφτούμε πως θα είχε κυλήσει η βραδιά, με τα τηλεοπτικά πάνελ, να καυτηριάζουν τον…κακό διαιτητή. Τώρα που έγιναν ανάποδα, δεν θα…ανοίξει ρουθούνι.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, έχει κάνει σοβαρές προόδους με τον Περέιρα και αυτά πιστεύω πως θα φανούν και στα επόμενα παιχνίδια. Είχε ισορροπία στις γραμμές του, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να κάνει ούτε φάση, πέρα από μια προσωπική ενέργεια του Μακ, που εξουδετέρωσε ο Ρομπέρτο. Αντίθετα ήταν εκείνος που με τον Μήτρογλου, είχε τις πιο ξεκάθαρες και κλασσικές στιγμές για γκολ και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, από επιπολαιότητα, δεν βγήκε μια σωστή φάση για να μπει το γκολ.

Ο Θρύλος είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τον τίτλο και τώρα έχει πιο κοντά του τον Παναθηναϊκό. Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ και την Παναγιά, τελείωσε οριστικά σε αυτό το παιχνίδι και απομένει ο Θρύλος να είναι σοβαρός, για να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: