Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Περέιρα: «Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα»

Ανικανοποίητος με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Βίτορ Περέιρα. «Ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το 0-0 στην Τούμπα.

Περέιρα: «Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα»
Τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

«Η γνώμη μου είναι ότι σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή ισορροπία και τεχνική, όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Διεκδικήσαμε τη νίκη και νομίζω ότι σήμερα εμείς χάσαμε δύο βαθμούς».

Για το κλίμα στο ντέρμπι: «Έχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Πορτογαλία, πολλά τέτοια ματς και νομίζω ότι οι συνθήκες ήταν φυσιολογικές για ένα μεγάλο ντέρμπι. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι τα ματς πρέπει να κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να επηρεάζεται το παιχνίδι από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Εμείς είχαμε ποιότητα, ελέγξαμε τα συναισθήματά μας και όπως είπα στους παίκτες μου, δεν ήθελα να έχει διακοπές το παιχνίδι. Δεν θέλαμε σκληρό παιχνίδι, με πολλά φάουλ και διακοπές. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τυχόν εύνοια της ομάδας του: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για ό,τι συνέβη από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο, για ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο πέρα από το ποδόσφαιρο».

Για το αν επηρεάστηκε το αποτέλεσμα από εξωαγωνιστικούς παράγοντες: «Όχι, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη με τα δικά τους όπλα, εκμεταλλευόμενες την ποιότητά τους. Έγινε ένα σωστό παιχνίδι και από την πλευρά των δύο ομάδων. Δεν υπήρξε τίποτα περισσότερο πέρα από τον ενθουσιασμό των οπαδών».

Για τον σημερινό αντίπαλο: «Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε ό,τι μπορούσε με τα όπλα του, ήταν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος. Όμως ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν καλύτερος. Μας στέρησε τη νίκη ότι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: