Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο αμαρτωλός Ολυμπιακός γλύτωσε τον ΠΑΟΚ!!

Και οι πιο φανατικοί παοκτσήδες παραδέχθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα τους έχει περιορισμένες αγωνιστικές δυνατότητες σε σύγκριση με τον πρωταθλητή. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας Αυτός ο βρώμικος, ο αμαρτωλός Ολυμπιακός, για τους παοκτσήδες και τους παναθηναϊκούς δεν το κτύπησε το ματσάκι της Τούμπας, για όλους ήταν το παιχνίδι της χρονιάς, κι έτσι ο ΠΑΟΚ βολεύτηκε με μια άγκολη ισοπαλία.
Όλα έγιναν σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ολυμπιακού. Ξέπλυνε το παρελθόν του ο διαιτητής Γιάχος. Ελάτε παοκτσήδες, που είστε καυλωμένοι να κερδίσετε, σας “περιμένουμε” στο πρώτο ημίχρονο, όμως εμείς είχαμε τις τελικές προσπάθειες, τις ευκαιρίες.

Και στο β' μέρος ο ανώτερος, ο Ολυμπιακός που άνετα έπαιζε με την αίσθηση της υπεροχής, είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι σ΄ένα ΠΑΟΚ που δεν ήταν απειλητικός. Ένας ΠΑΟΚ μικρός, ακίνδυνος, ανίκανος να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις στον αντίπαλο.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΟΡΙ Ντομίνγκες απείλησε το ντέρμπυ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Απαράδεκτος ο Αργεντινός ηγετικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απείλησε στα ίσα να τινάξει στον αέρα το ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ που για μια ώρα παιζόταν όπως το ήθελε η νέα κυβέρνηση του Σύριζα. Χωρίς βία και σε αθλητικά πλαίσια. Αυτό, βέβαια, δεν άρεσε στις κερκίδες της Τούμπας που ο κόσμος ψοφούσε για επεισόδια.
Κερδίζει κόρνερ ο Ολυμπιακός στη γωνία προς την ηρωική θύρα 4 και ο Τσόρι παρ' ολίγο να βάλει το μπουρλότο. Αχαρακτήριστη η συμπεριφορά του. Αντί να κάτσει στη θέση του σα σωστός επαγγελματίας να δεχθεί σε κάθε σημείο του σώματός του ό, τι ήθελαν να τον ελεήσουν οι φίλαθλοι, αυτός, ο Ντομίγκες τράπηκε σε φυγή. Κιότεψε. Δεν έκανε το χατήρι στους παοκτσήδες που του έριχναν αντικείμενα.
Από μια άλλη άποψη, πέρα από το γεγονός ότι ερέθιζε την εξέδρα επειδή δεν τραυματίστηκε, ο Τσόρι ενήργησε και προδοτικά. Αντιολυμπιακά. Αν, δηλαδή, τον έπαιρναν τα αίματα, του έβγαιναν δυο-τρία καρούμπαλα είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα τιμωρούνταν.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: