Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Άρης: Επαφές Κάλας με ανθρώπους της ΚΑΕ!!

Στο πλαίσιο των επαφών με ανθρώπους από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στη διάρκεια της ολιγοήμερης παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, ο Άλεξ Κάλας είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, «τετ α τετ με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας, είχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του δ.σ., Στάθης Ρούσσος, στο πλαίσιο του δείπνου που παρέθεσε ο ομογενής επιχειρηματίας στους Ντίτερ Χέννες και Βάλτερ Φόιχτ.
Τα στελέχη της ΚΑΕ Άρης γνωρίστηκαν με τον κ. Κάλας, με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ. Ο κ. Κάλας είναι φανατικός φίλαθλος του μπάσκετ και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην ομάδα, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματά της.
Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης ευχήθηκαν στον ομογενή επιχειρηματία καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα. Ο Άλεξ Κάλας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα προχωρά την εξυγίανση της εταιρίας και παράλληλα έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: