Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αλέγκρι: «Δεν είναι το ματς της σεζόν»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απέφυγε να χαρακτηρίσει «ματς της σεζόν» το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, έπλεξε το εγκώμιο του Κλοπ και τόνισε ότι η βαθμολογική θέση των Βεστφαλών είναι προσωρινή.
«Δεν είναι το ματς της σεζόν γιατί δεν είναι τελικός. Είναι 180 λεπτά κόντρα σε μία ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση, όπως είμαστε και εμείς. Η Μπορούσια έχει τέσσερις πολύ γρήγορους και τεχνικά προικισμένους επιθετικούς. Πρέπει να τους περιορίσουμε και να παίξουμε ένα καλό, έντονο, δυνατό και τεχνικό παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος κληθείς να συγκρίνει τις δύο ομάδες, εξήγησε: «Κανείς δεν λέει ότι είναι καλύτεροι από εμάς επειδή είναι γρήγοροι και τεχνικοί μπροστά. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στην επίθεση. Στην έδρα μας είναι σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ από μία ομάδα που σκοράρει πολύ συχνά».
Ερωτηθείς για τον Γίργκεν Κλοπ, απάντησε: «Ο Κλοπ έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Έχτισε τη Μπορούσια από την αρχή το 2006, κέρδισε τη Bundesliga και έκανε μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Δεν ξέρω τι έχουμε κοινό, αλλά είναι σίγουρα ένας μεγάλος προπονητής».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη βαθμολογική θέση της Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, που εξακολουθεί να είναι μακριά από την κορυφή: «Είναι ανωμαλία αυτό που συμβαίνει με τη Μπορούσια και βρίσκεται σε αυτήν τη θέση στη Bundesliga. Στο τέλος της σεζόν πιστεύω ότι θα είναι στις ψηλότερες θέσεις, γιατί το πρωτάθλημα ακόμη είναι πολύ ανοικτό, πλην της Μπάγερν, που παίζει ένα πρωτάθλημα μόνη της».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: