Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Μαχλάς: «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε»

Στο σκηνικό έντασης που επικράτησε στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στο θέμα του ΟΦΗ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς.

Μαχλάς: «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε»
«Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε», ανέφερε αρχικά για την τροπή που πήρε το ΔΣ και συνέχισε αναφερόμενος στην ένταση μέσα στο ΔΣ. «Δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Νομίζω ότι ο κ. Κωνσταντίνου δεν χρειάζεται να είναι τόσο απότομος και νευρικός».

«Δεν είδα το περιστατικό. Έγινε μια ένταση αλλά δεν είδα ακριβώς τι έγινε», είπε για την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Επανερχόμενος στο θέμα της έντασης που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε: «Δεν γίνεται στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό να μιλάω με τον Υφυπουργό και να του λέω να μην έρθει στο γήπεδο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο κόσμος να εκτονωθεί. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι πρόεδροι πρέπει να βοηθάμε το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο ματς με τον ΟΦΗ και δυστυχώς αυτά έγιναν και στο ντέρμπι σε δεκαπλάσιο βαθμό που δεν τιμούν την Ελλάδα. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να αλλαχθούν πολλά και σε αυτό το κομμάτι να παλεύουμε όλοι. Να δίνουμε εμείς οι πρόεδροι το καλό παράδειγμα στον κόσμο, γιατί εμείς ξεσηκώνουμε τον κόσμο».

Τέλος για το θέμα του ΟΦΗ και το ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως ζητούν οι Κρητικοί, σχολίασε: «Υποστήριξα και ανέδειξα στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι έχουν γίνει μεγάλες αδικίες σε βάρος της ομάδας μου. Νομίζω ότι το κατάλαβαν και στο επόμενο ΔΣ θα συζητήσουμε για το παιχνίδι με Ατρόμητο που δεν έγινε, αλλά και την αφαίρεση των βαθμών. Ευελπιστώ ότι θα λυθεί την επόμενη εβδομάδα το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: