Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!!

Επεισοδιακό ήταν το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας! Λογομαχία Μαρινάκη-Αλαφούζου. Χτύπησαν τον Κωνσταντίνου! Τι ειπώθηκε μετά την διακοπή της συνεδρίασης.

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!
Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε μεγάλη ένταση, με απίστευτους διαλόγους και επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου η συνεδρίαση διακόπηκε. Πρώτος αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι και των υπόλοιπων ΠΑΕ.

inner

«Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος .

inner

Μετά τα όσα έγιναν οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά, αλλά και του άνδρα της προσωπικής συνοδείας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χτύπησε τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού».

«Αυτό που θα ζητήσω από την Πολιτεία θα είναι πέρα από τις ποινές στις ομάδες που θα πρέπει να είναι πολύ βαριές, ποινές θα πρέπει να υπάρχουν και σε επίπεδο φυσικών προσώπων», επισήμανε μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: