Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο φάκελος που... δικαιώνει την Τσέλσι!! (pics)

Αρκετά παραδείγματα που θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια μείωσης της τιμωρίας του Νεμάνια Μάτιτς μετά την αποβολή του στην ισοπαλία (1-1) με τη Μπέρνλι, συγκέντρωσαν οι άνθρωποι της Τσέλσι και συμπεριέλαβαν στον φάκελο που απέστειλαν στην FA.  
Οι «μπλε», ξέρουν ότι ο Σέρβος χαφ θα χάσει οριστικά τον τελικό του Λιγκ Καπ, την προσεχή Κυριακή κι έτσι ενεργούν ώστε να μην απουσιάσει ο παίκτης για τρία παιχνίδια.
Στόχος τους είναι η μείωση της τιμωρίας που προβλέπεται από την απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε ο Μάτιτς για την απώθηση του Τζο Μπαρνς που παραλίγο να τους σπάσει το πόδι έπειτα από απίστευτα σκληρό μαρκάρισμα.
Στον φάκελο, λοιπόν, που συνέταξε η Τσέλσι και παρέδωσε στην FA, περιλαμβάνονται τα εξής παραδείγματα:
2/11/2014: Τζο Χαρτ
Ο Άγγλος πορτιέρο ήρθε... κεφάλι με κεφάλι με τον Μάικλ Όλιβερ σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γιουνάιτεντ στο «Etihad». Καμία τιμωρία.

22/11/2014: Τζακ Γουίλσιρ
Ο νεαρός χαφ της Άρσεναλ προκάλεσε τον Μαρουάν Φελαϊνί και φάνηκε να κάνει προσπάθεια για να τον χτυπήσει με το κεφάλι. Ο ρέφερι του αγώνα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν τον τιμώρησε.

1/1/2015: Γουέιν Ράουτλετζ
Ο εξτρέμ της Σουόνσι αντιδρά σε ... δολοφονικό μαρκάρισμα που του έκανε ο Καρλ Χένρι σε αναμέτρηση με την ΚΠΡ, αποβάλλεται, όμως οι «κύκνοι» δικαιώνονται στην έφεση που άσκησαν για την ακύρωση της κόκκινης κάρτας.

28/1/2015: Για Βερτόνχεν
Ο Βέλγος αμυντικός πιάνει τον Κρις Μπάσαμ από τον λαιμό σε ματς απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Καμία κύρωση.
22/2/2015: Γιαν Βερτόνχεν
Σκηνές παρόμοιες με εκείνες του Μάτιτς με τον Μπαρνς. Ο Βερτόνχεν σπρώχνει τον Μαρκ Νομπλ στο λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, αντιδρώντας σε φάουλ που έγινε στον Μπενταλέμπ. Απλή παρατήρηση από τον ρέφερι, αλλά καμία τιμωρία.

*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: