Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό!!

Μπορεί πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να υπάρχει ο αγώνας με τον Εργοτέλη, αλλά η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό
Μία σχετική ηρεμία έφερε στον ΠΑΟΚ η νίκη επί της Βέροιας το περασμένο Σάββατο, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν διακριτικά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Θεσσαλονικείς θα επιχειρήσουν να «ψαλιδίσουν» και άλλο τη διαφορά από την πρώτη θέση που είναι ο Ολυμπιακός και τη δεύτερη θέση που είναι ο Παναθηναϊκός.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε ο Κάτσε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με το «τριφύλλι» και όχι (για παράδειγμα) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αν και μπορούσε. Ο Αλβανός χαφ δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό ή δεν υπήρχε άλλος λόγος.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» μπορεί να εκμεταλλευτούν και την βαριά ποινή που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό, όπως συνέβη και πέρσι από τους «πράσινους», όταν εκείνοι πήραν τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για το Champions League, εκμεταλλευόμενοι την «καμπάνα» που έριξε η ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ένα ακόμη θέμα που αναμένεται να συζητηθεί είναι και η παραίτηση του Ζήση Βρύζα, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει ο Ιβάν Σαββίδης και περιμένει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: