Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Επίθεση του Άρη, μέσω Κοντονή!!

Καυστική επιστολή έστειλε ο Άρης στον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εγκαλώντας τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας, Ηλία Βουγιουκλή, για εμπρηστικές δηλώσεις πριν το ματς των δύο ομάδων.

Επίθεση του Άρη, μέσω Κοντονή
Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η διοίκηση της ΑΕΚ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας για εμπρηστικές δηλώσεις πριν το ματς των δύο ομάδων.

Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν λόγο για πρόκληση του κόσμου του συλλόγου, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Ηλία Βουγιουκλή, ενώ υπαινίσσεται και την πιθανότητα «στημένων» επεισοδίων.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,

εάν στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα το θέμα της βίας εντός των γηπέδων «ευδοκιμεί», ώστε να προκαλεί τις εύλογες αντιδράσεις σας, σας παρακαλούμε πολύ να προσέξετε ποιος είναι ο συνηθέστερος τρόπος που την προκαλεί.

Συνημμένως σας μεταφέρουμε τις σημερινές δηλώσεις του υπευθύνου της Διοικούσας Επιτροπής της Δόξας Δράμας.

Ο κ. Ηλίας Βουγιουκλής αυθαίρετα δικάζει και καταδικάζει τον κόσμο της ομάδας μας προκαταβολικά, υποστηρίζοντας πως «συνηθίζουν να δημιουργούν επεισόδια». Επίσης εκτός των επεισοδίων προεξοφλεί πως στο προγραμματισμένο μεταξύ μας αγώνα (την Κυριακή 1η Μαρτίου) ο κόσμος του ΑΡΗ θα εισέλθει με πλαστά εισιτήρια και θα δημιουργήσει επεισόδια.

Νωρίτερα, σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Διευθύντρια των γραφείων του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗ, κ. Βουτσά, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα των εισιτηρίων, φέρθηκε ανεξήγητα ειρωνικά, επιθετικά και τέλος υβριστικά, δείχνοντας πως δεν είχε τη διάθεση για τη συνήθη, ομαλή και πολιτισμένη συνεργασία, που έχουμε με κάθε αντίπαλο ομάδα.

Η σημερινή Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗ σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι τηρεί με προσήλωση τα εξής:

1. Συνεργάζεται άψογα με την εκάστοτε Διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, καθώς και με την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση.

2. Προμηθεύεται, πληρώνοντας προκαταβολικά, τα εισιτήρια που μας διατίθενται για τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

3. Φροντίζει μεθοδικά για την εύρυθμη μετάβαση και επιστροφή των φιλάθλων μας στους εκτός έδρας αγώνες.

4. Δηλώνει με υπερηφάνεια πως σε κανένα εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο. Για παράδειγμα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, 2.500 φίλαθλοι του ΑΡΗ ταξίδευσαν στο Κιλκίς και επέστρεψαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Τέλος, δηλώνουμε πως παρά τις «εμπρηστικές» και κακόβουλες δηλώσεις του υπευθύνου της Διοικούσας Επιτροπής της Δόξας Δράμας, κ. Ηλία Βουγιουκλή, η Διοίκησή μας, όπως και ο κόσμος της ομάδας μας δεν πρόκειται να εμπλακούν σε κανένα επεισόδιο, ακόμη κι αν είναι… στημένο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: